دیدار سرپرست و معاونین جهاد دانشگاهی استان مرکزی با خانواده دانشجوی شهید محمد حسین غلامیان

۱۲ مهر ۱۳۹۷ | ۰۸:۲۲ کد : ۲۳۵۲ اخبار عمومی تاپ خبر

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی به مناسبت فرا رسیدن ایام الله دفاع مقدس مهندس مسعود شهرجردی  سرپرست جهاد دانشگاهی استان مرکزی به همراه آقایان فراهانی معاونت پشتیبانی و  آقاجانی معاونت آموزشی و کارمندان بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهید دانشجو محمد حسین غلامیان دیدار نمودند، در این نشست مهندس شهرجردی در خصوص مقام والای  شهدا و لزوم پیروی از راه و رسم شهدا در تمامی عرصه های زندگی مطالبی را عنوان نمودند ، سپس خواهر و مادر این شهید بزرگوار دقایقی را به بیان ویژگی های اخلاقی و علمی ایشان پرداختند.
قابل ذکر است شهید محمد حسین غلامیان از شهدای دانشجو بودند که در سال 60 در اهواز به مقام والا شهادت نائل گردیدند.
در این دیدار  ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان اراک آقای دادوند و همکاران ایشان حضور داشتند.