برگزاری دوره آموزشی آنلاین "مالیات بر ارزش افزوده" توسط جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۸ آذر ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۲ کد : ۲۵۰۸۵ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
 به همت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی و با همکاری جهاددانشگاهی استان مرکزی، دوره آموزشی مالیات بر ارزش افزوده برگزار شد.

بر اساس این گزارش؛ در راستای قرارداد اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی و جهاددانشگاهی استان و به منظور توسعه و توانمندسازی تعاونگران، دوره آموزشی آنلاین " مالیات بر ارزش افزوده" برگزار شد.

دوره آموزشی رایگان مالیات بر ارزش افزوده با تدریس علی بقائی بصورت آنلاین برگزار و در پایان به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی استان ارائه خواهد شد.

شایان ذکر است؛ هدف از برگزاری این دوره آموزشی آشنایی و بالابردن سطح مهارت تعاونگران با اساسنامه تعاونی می باشد.