تشکیل شبکه عسل ارگانیک و صنایع وابسته در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی

۰۸ آذر ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۹ کد : ۲۵۰۸۹ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
 در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی، شبکه عسل ارگانیک و صنایع وابسته در استان مرکزی تشکیل می شود.

بر اساس این گزارش؛ فاطمه غنی پور مدیر ستفا مرکزی دراین رابطه تصریح کرد: طرح ملی مشاغل خانگی به همت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد توسعه ای در راستای تحقق شعار سا ل و کمک و رونق اقتصاد خانوار اجرا می شود.

وی سهمیه استان مرکزی در اجرای طرح ملی توسعه مشاغال خانگی 2 هزار نفر عنوان کرد که با هدف ایجاد اشتغال پایدار و تامین بازار مصرف اجرا می ‌شود.

غنی پور ادامه داد: در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی و استقبال زنبورداران شهرستان های شازند، خمین، نراق و کمیجان، شبکه عسل استان مرکزی بزودی تشکیل خواهد شد و آزمایشات لازم در این زمینه توسط آزمایشگاه های معتمد غذا و داروی جهاددانشگاهی استان انجام خواهد شد.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به تنوع گیاهان دارویی و اقلیم استان مرکزی در بخش کشاورزی و تنوع محصولات عسل در خصوص برندسازی محصولات اقدامات لازم انجام می شود.