برگزاری دوره آموزش مجازی "آشنایی بازرسان با مقررات" ویژه تعاونگران شرکت های تعاونی استان مرکزی

۱۰ آذر ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۶ کد : ۲۵۱۴۴ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
دوره آموزش مجازی "آشنایی بازرسان با مقررات" ویژه تعاونگران شرکت های تعاونی استان مرکزی برگزار شد.

بر اساس این گزارش؛ فاطمه غنی پور مدیر ستفا مرکزی در این رابطه افزود: این دوره آموزشی در راستای قرارداد اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی و جهاددانشگاهی استان به منظور آشنایی بازرسان با مقررات برگزار شد.

وی اضافه کرد: دوره آموزشی رایگان آشنایی بازرسان با مقررات با تدریس علی بقائی بصورت آنلاین برگزار و در پایان به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی استان ارائه می شود.

این مقام مسئول در پایان هدف از برگزاری این دوره آموزشی را آشنایی و بالابردن سطح مهارت بازرسان با مقررات عنوان کرد.