واگذاری ادامه فعالیت دفاتر تسهیل‌گری توسعه محلی استان مرکزی به جهاد دانشگاهی

۰۶ دی ۱۳۹۹ | ۱۶:۴۳ کد : ۲۶۲۵۲ معاونت پژوهشی
مدیرکل دفتر اجتماعی استانداری مرکزی از واگذاری ادامه فعالیت دفاتر تسهیل‌گری توسعه محلی در نقاط حاشیه شهرهای اراک و ساوه به جهاد دانشگاهی استان خبر داد.
واگذاری ادامه فعالیت دفاتر تسهیل‌گری توسعه محلی استان مرکزی به جهاد دانشگاهی

سیداحمد سجادی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: دفاتر تسهیل‌گری با هدف ارتقای وضعیت اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی مناطق حاشیه‌ای شهرهای کشور پس از تاکید مقام معظم رهبری بر توجه و لزوم انجام کارهای فوق العاده در این مناطق توسط سازمان امور اجتماعی کشور از سال ۹۷ در ۲۲ استان کشور تاسیس شدند .

وی افزود: بر این اساس در استان مرکزی نیز در سال ۹۷ دو دفتر در شهر های اراک و ساوه راه اندازی شد که دو منطقه در اراک و سه منطقه در ساوه را تحت پوشش دارند.

سجادی اضافه کرد: هرساله برای انتخاب مشاور ذیصلاح برای مدیریت دفاتر تسهیلگری مناقصه برگزار می شود که امسال جهاد دانشگاهی استان برنده مناقصه شده و از اول دیماه قرارداد انجام شرح خدمات دفاتر بین این دفتر و جهاد دانشگاهی منعقد شده است. ظرف یک هفته آینده این دفاتر فعالیت خود را با مدیریت جهاد دانشگاهی آغاز خواهند کرد .