نشست مشترک مدیر ستفا استان مرکزی و رئیس اتاق تعاون استان مرکزی برگزار شد

۰۲ آبان ۱۳۹۷ | ۲۳:۵۷ کد : ۲۷۸۷ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
با هدف  آشنایی وبررسی همکاریهای مشترک فی مابین سازمان تجاری سازی فناوری دانش اموختگان جهاددانشگاهی استان مرکزی با حضور مهندس زمانی رئیس   اتاق تعاون استان مرکزی برگزار شد
نشست مشترک مدیر ستفا استان مرکزی و رئیس اتاق تعاون استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، نشست مشترک مدیر ستفا استان مرکزی و رئیس اتاق تعاونی استان مرکزی، سه شنبه اول آبان ماه جاری با هدف آشنایی و بررسی همکاری های مشترک بین دو نهاد در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و اصل 44 برگزار شد.

بر اساس این گزارش؛ مهندس زمانی رئیس اتاق تعاون استان مرکزی ضمن اعلام خرسندی از این نشست بیان کرد: ارتباط اتاق تعاون با یک مجموعه دانشگاهی و جهادی باعث شکوفایی تعاونی ها خواهد شد.

وی با تشریح فعالیت های تعاونی ها در بخش های مختلف خاطرنشان کرد: آموزش یکی از سرفصل های مهم اتاق تعاون استان جهت توانمندسازی مدیران و اعضاء اتاق تعاون می باشد.

غنی پور مدیر سازمان تجاری سازی فناوری دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان مرکزی نیز در ادامه با تشریح فعالیتهای علمی، آموزشی و پژوهشی ستفا مرکزی، اظهارکرد: آماده ارائه خدمات مشاوره ای، آموزشی و ... به تعاونی های استان مرکزی هستیم.