توسط روابط عمومی جهاددانشگاهی انجام شد؛

انتشارکتاب «رهنمود»؛ مجموعه بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی با محوریت جهاددانشگاهی

۳۰ دی ۱۳۹۹ | ۱۷:۲۰ کد : ۲۷۹۸۴ اخبار عمومی
توسط روابط عمومی جهاددانشگاهی مجموعه بیانات رهبر معظم رهبر انقلاب اسلامی با محوریت جهاددانشگاهی از سال ۱۳۶۹ تا ۱۳۹۸ ‌تحت عنوان رهنمود با ویرایش جدید منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی؛ مجموعه بیانات رهبر معظم رهبر انقلاب اسلامی با محوریت جهاددانشگاهی از سال 1369 تا 1398 ‌همراه با متن سیاست های کلی علم و فناوری ، اقتصاد مقاومتی ، تولید ملی ، حمایت از کار و سرمایه ایرانی و سیاست های کلی برنامه ششم توسعه کشور تحت عنوان رهنمود با ویرایش جدید منتشر شد.

گفتنی است، علاقه‌مندان می‌توانند ویرایش جدید این مجموعه را از طریق سایت جهاددانشگاهی و این لینک دانلود و مطالعه کنند.

کلید واژه ها: روابط عمومی جهاددانشگاهی