نشست معرفی پژوهش های کاربردی حوزه پدافند غیرعامل در استان مرکزی

۱۰ آبان ۱۳۹۷ | ۰۰:۴۲ کد : ۲۸۸۵ معاونت پژوهشی تاپ خبر
نشست تخصصی پدافند غیر عامل با حضور فراهانی سرپرست اداره کل پدافند غیرعامل استانداری مرکزی و مسعود شهرجردی سرپرست جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، به همراه اعضای هیات علمی پژوهشی جهاد دانشگاهی به مناسبت هفته پدافند غیرعامل برگزار شد.
نشست معرفی پژوهش های کاربردی حوزه پدافند غیرعامل در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، در این جلسه شهرجردی ضمن خیرمقدم ، به معرفی پتانسیل ها و توانمندی های جهاد دانشگاهی استان مرکزی در عرصه پدافند غیر عامل پرداخت.

سپس خانم مصطفوی و شهبازی به بیان  پژوهش های انجام شده در حوزه پدافند غیر عامل توسط جهاد دانشگاهی پرداختند.

سرپرست اداره کل پدافند غیر عامل ، پس از ارائه گزارش پژوهش ها و فعالیتهای صورت گرفته و همچنین برنامه های آتی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، ضمن قدر دانی و تشکر به خاطر حضور توانمند و فعالیتهای علمی جهاد دانشگاهی در عرصه های مختلف ، ابراز امیدواری کرد که با پیگیری خود بتواند از دستاوردهای جهاد دانشگاهی در عرصه پدافند غیر عامل بیش از پیش استفاده نمایند.