در استان مرکزی :

معاونت پژوهش جهاددانشگاهی دبیر کمیته علمی انتخاب پژوهشگر جوان شد

۱۲ آبان ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰ کد : ۲۹۱۴ معاونت پژوهشی تاپ خبر
سرپرست معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی استان مرکزی  گفت: این معاونت به عنوان دبیر کمیته انتخاب پژوهشگر جوان استان معرفی شده است.
معاونت پژوهش جهاددانشگاهی دبیر کمیته علمی  انتخاب پژوهشگر جوان شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، در جلسه هماهنگی برگزاری هفته پژوهش استان مرکزی، که با حضور تمام معاونان پژوهشی دانشگاه های استان و موسسات و سازمان های پژوهشی در محل دانشگاه اراک برگزار شد، مهدی مبارکی معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی واحد استان مرکزی به عنوان دبیر کمیته انتخاب پژوهشگران جوان منصوب شد.
مبارکی گفت: بر این اساس، معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در نظر دارد با مشارکت سایر نهادها و دانشگاه‌های مربوطه، آیین‌نامه انتخاب پژوهشگر جوان را تدوین کرده و پس از تایید کمیته علمی هفته پژوهش به همه موسسات و دانشگاه‌ها ارسال کند.
مبارکی افزود: پس از بررسی مدارک و مستندات ارسال شده از سوی پژوهشگران جوان استان، سه نفر به عنوان برگزیده انتخاب خواهند شد.