با محوریت فناوری اطلاعات؛

رویداد "تازه شو" در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود

۳۱ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۷ کد : ۲۹۸۸۸ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
به همت مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، رویداد تازه شو با محوریت فناوری اطلاعات، اول اردیبهشت ماه سال جاری برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ طرح مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان(منش) در راستای شناسایی ایده پردازان برتر در حوزه کسب و کار با کارفرمایی وزارت ورزش و جوانان و اجرای جهاددانشگاهی در استان مرکزی در حال برگزاری است.

در همین راستا مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی استان مرکزی از مجموعه رویدادهای کسب و کارهای فناورانه جوانان، رویداد تازه شو را با موضوع فناوری اطلاعات اول اردیبهشت ماه سال جاری با حضور کارآفرینان و صاحبان برندهای استانی و منتورهای این حوزه راس ساعت 16 برگزار می نماید.

لازم به ذکر است علاقه مندان می توانند جهت شرکت در رویداد به آدرس ذیل مراجعه نمایند:

amjad.jde.ir/mr
اتاق وبینار: مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان