برگزاری مراسم روز علوم آزمایشگاهی در آزمایشگاه های مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی

۳۱ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۷ کد : ۲۹۹۰۱ معاونت پژوهشی
همزمان با سالروز ولادت حکیم جرجانی پزشک نامدار ایرانی و روز آزمایشگاه، از کارکنان آزمایشگاه های درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به مناسبت سالروز گرامیداشت حکیم جرجانی پژوهشگر و آزمایشگر که روز علوم آزمایشگاه نام گرفته است از کارکنان آزمایشگاه های مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان تقدیر به عمل آمد.

محمد طالبی مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی در حاشیه این مراسم، این روز را به همه پرسنل آزمایشگاه تبریک گفت و افزود: فعالیت در آزمایشگاه از حساسیت بسیاری برخوردار است؛ چراکه نتایج آزمایشات در تشخیص بیماری و حفظ سلامت افراد نفش مهمی دارد.

وی تصریح کرد: خدمات شایسته پرسنل علوم آزمایشگاهی در تمامی برهه ها به ویژه در شرایط بیماری کرونا قابل تقدیر و قدردانی است.

در این مراسم از پرسنل آزمایشگاه های مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی با اهدای شاخه گل تقدیر به عمل آمد.

گفتنی است؛ سی ام فروردین سالروز ولادت حکیم جرجانی پزشک نامدار ایرانی، روز آزمایشگاه نامگذاری شده است.