۶ اردیبهشت ماه برگزار می شود؛

کارگاه آموزشی "استارتاپ چیست"در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۵ کد : ۳۰۰۸۵ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
به همت مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی کارگاه آموزشی "استارتاپ چیست" برگزار می شود.
کارگاه آموزشی "استارتاپ چیست"در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی از مجموعه رویدادهای کسب وکارهای فناورانه جوانان، کارگاه آموزشی استارتاپ چیست را روز دوشنبه ششم اردیبهشت ماه سال جاری راس ساعت 11 با حضور مهندس خورشیدفر برگزار می نماید.

مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی با هدف کشف استعدادهای جوانان، بسترهای لازم را برای آنان فراهم می نماید تا ایده های خود را در زمینه های مختلف کسب و کار تبیین نمایند.

یادآور می شود؛ علاقه مندان می توانند جهت شرکت در این کارگاه آموزشی به آدرس ذیل مراجعه نمایند:

آدرس وبینار: Amjad.jde.ir/mr
اتاق وبینار: مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان