واکسیناسیون کادر درمانی مرکز فوق تخصصی ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی در برابر کرونا

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۱ کد : ۳۰۱۰۱ معاونت پژوهشی تاپ خبر
کادر درمانی مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی بر علیه بیماری کرونا واکسیناسیون شدند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محمد طالبی مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی با اشاره به اینکه بر اساس سند ملی واکسیناسیون، کادر درمان در اولویت تزریق واکسن قرار دارند، افزود: تمامی پرسنل و کادر درمانی این مرکز فوق تخصصی که نقش مهمی در حفظ سلامت مردم ایفا می نمایند مورد واکسیناسیون قرار گرفتند.

وی تصریح کرد: مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی یکی از مراکز درمانی در ارایه خدمات پزشکی به درمان ناباروی در استان و کشور می باشد.

این مقام مسوول در پایان، مشاوره ناباروری، کلینیک تخصصی مردان، کلینیک تخصصی زنان و نازایی، مشاوره ژنتیک، اهدا، آزمایشگاه جنین شناسی، مشاوره و روانشناسی، آزمایشگاه آندرولوژی، سونوگرافی، لاپاراسکوپی را از بخش‌های درمانی این مرکز فوق تخصصی عنوان کرد.