انعقاد تفاهم نامه همکاری با پیشران صنایع دستی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۵ کد : ۳۰۱۰۶ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
تفاهم نامه همکاری با پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در رشته صنایع دستی در خمین منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پورخندابی مدیر سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاددانشگاهی استان مرکزی و مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان در نشست با پیشران صنایع دستی در این رابطه، اظهارکرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از جمله طرح های حمایتی حوزه اشتغال محسوب می گردد که با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی به عنوان نهاد توسعه ای در حال اجرا می باشد.

وی افزود: کسب و کارهای خانگی در قالب یک طرح کسب و کار به شمار می آیند که در واحد مسکونی شکل کرفته و انجام پذیرند که در نهایت منجر به تولید کالای قابل عرضه به بازار می شود.

شایان ذکر است در ادامه این نشست، تفاهم نامه همکاری با پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در رشته صنایع دستی  در خمین منعقد شد.