با هدف شتابدهی به کسب و کارهای فناورانه جوانان برگزار می شود؛

وبینار آموزشی "تیم سازی و کار گروهی" در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۸ کد : ۳۰۱۳۱ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
از مجموعه رویدادهای برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان کارگاه آموزشی "تیم سازی و کارگروهی" در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانتشگاهی استان مرکزی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ کارگاه آموزشی تیم سازی و کار گروهی از مجموعه رویدادهای کسب وکارهای فناورانه جوانان به همت مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی استان، سه شنبه 7 اردیبهشت ماه سال راس ساعت 11 با حضور دکتر احمدی برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند جهت شرکت در این کارگاه آموزشی که با هدف شتابدهی به کسب و کارهای فناورانه جوانان برگزار می شود به نشانی ذیل مراجعه نمایند:

آدرس وبینار: Amjad.jde.ir/mr

اتاق وبینار: مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان