توسط جهاددانشگاهی استان مرکزی؛

سلسله کارگاه های "بهبود و تعالی سازمانی و ارتقاء بهره وری" در حال برگزاری است

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۹ کد : ۳۰۳۳۰ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
به همت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی و با همکاری جهاددانشگاهی استان، سلسله کارگاه های بهبود و تعالی سازمانی و ارتقاء بهره وری در حال برگزاری است.
سلسله کارگاه های "بهبود و تعالی سازمانی و ارتقاء بهره وری" در حال برگزاری است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ از آنجا که مدل های تعالی سازمانی با توجه به رویکرد کامل و نگرش جامعی که در سازمان ها ایجاد می کند می تواند تاثیر بسزایی در روند رشد سازمان ها ایجاد کند، در همین راستا کارگاه های بهبود و تعالی سازمانی و ارتقاء بهره وری توسط جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

در این کارگاه های آموزشی که با حضور منیرالسادات میرجمالی از اساتید مجرب دانشگاهی روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه 11، 13 و 15 اردیبهشت ماه سال جاری راس ساعت 15 بصورت مجازی برگزار می شود مطالبی در خصوص ارتقاء بهره وری و بهبود و تعالی سازمانی ارائه خواهد شد.

همچنین به شرکت کنندگان، گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی استان مرکزی ارائه می شود.

علاقه مندان می توانند جهت شرکت در این کارگاه آموزشی به نشانی ذیل مراجعه نمایند:

http:amjad.jde.ir/mr
عنوان جلسه: کارگاه آموزشی بهبود و تعالی سازمانی