انعقاد تفاهم نامه همکاری با پیشران پرورش دهنده زنبور عسل و ژل رویال در خمین

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۹ کد : ۳۰۴۴۸ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
تفاهم نامه همکاری با پیشران رشته پرورش زنبور عسل در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی منعقد شد.
انعقاد تفاهم نامه همکاری با پیشران پرورش دهنده زنبور عسل و ژل رویال در خمین

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پورخندابی مدیر سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاددانشگاهی استان مرکزی در نشست با پیشران پرورش زنبورعسل، اظهارکرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از جمله طرح های حمایتی حوزه اشتغال محسوب می باشد که با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی به عنوان نهاد توسعه ای در حال اجراست.

وی اضافه کرد: پرورش زنبور عسل نیز از جمله مشاغلی است که روند پرورش و تولید عسل در ایجاد اشتغال وخودکفایی اقتصاد جامعه نقش موثری را ایفا می کند.

در ادامه این نشست؛ تفاهم نامه همکاری با پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در رشته پرورش زنبور عسل و ژل رویال و بره موم در خمین منعقد شد.