برپایی سلسله کارگاه های آموزشی "تکنیک های بهبود و ارتقاء بهره وری" در استان مرکزی

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۵ کد : ۳۰۵۰۷ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
به همت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی و با همکاری جهاددانشگاهی استان، سلسله کارگاه های آموزشی تکنیک های بهبود و ارتقاء بهره وری در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به همت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی و با همکاری جهاددانشگاهی استان، سلسله کارگاه های آموزشی تکنیک های بهبود و ارتقاء بهره وری با حضور منیرالسادات میرجمالی از اساتید مجرب دانشگاهی در حال برگزاری است.

تکنیک های بهبود شامل استراتژی، ساختار و فرایندهای یک سازمان است که باعث ایجاد و تقویت تغییر می شود و عملکرد سازمان را بهبود می بخشد.

این کارگاه های آموزشی روزهای زوج هفته جاری(18، 20 و22 اردیبهشت ماه) از ساعت 15 بصورت آنلاین برگزار می شود و به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی استان مرکزی ارائه خواهد شد.

علاقه مندان می توانند جهت شرکت در این کارگاه های آموزشی به نشانی ذیل مراجعه نمایند:

http:amjad.jde.ir/mr
عنوان جلسه: کارگاه آموزشی تکنیک های بهبود و ارتقاء بهره وری