انعقاد تفاهم نامه همکاری با پیشرانان حوزه پوشاک طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۲ کد : ۳۰۶۸۱ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
تفاهم نامه همکاری با ۳ نفر از پیشرانان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در حوزه پوشاک و منسوجات منعقد شد.

به  گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پورخندابی مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در نشست با پیشرانان بخش پوشاک اظهارکرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از جمله طرح های حمایتی حوزه اشتغال محسوب می گردد که با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی به عنوان نهاد توسعه ای در حال اجراست.

وی افزود: کسب و کارهای خانگی در قالب یک طرح کسب و کار به شمار می آیند که در واحد مسکونی شکل گرفته و انجام پذیرند که در نهایت منجر به تولید کالای قابل عرضه به بازار می شود.

در ادامه این نشست؛ تفاهم نامه همکاری با 3 نفر از پیشرانان  طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در حوزه پوشاک و منسوجات منعقد شد.