با حضور جمعی از فرهیختگان حوزه نوآوری برگزار می شود؛

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۱ کد : ۳۰۷۲۳ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
از مجموعه رویدادهای برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان، رویداد "تازه شو" با محوریت سلامت در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی استان مرکزی از مجموعه رویدادهای کسب وکارهای فناورانه جوانان، رویداد تازه شو با موضوع سلامت با حضور علیرضا غروی مدیر عامل شرکت رادین زیست یاخته و فعال در حوزه تولید محیط های کشت و کیت های آزمایشگاهی، دکتر رضا شاهین فرد سرپرست مرکز رشد فناوری سلامت ابن سینا، غلامرضا رمضانی مدیر عامل شرکت کارآفرینان استوار و فعال در حوزه طراحی و تولید تجهیزات پزشکی و دامپزشکی و مهندس شهریار موبدی مدیرعامل شرکت گسترش صنعت خاورمیانه برگزار می نماید.

این رویداد امروز، 26 اردیبهشت ماه راس ساعت 11 به همت مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند جهت شرکت در این کارگاه آموزشی که با هدف شتابدهی به کسب و کارهای فناورانه جوانان برگزار می شود به نشانی ذیل مراجعه و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 33679882 تماس حاصل نمایند.
آدرس وبینار: Amjad.jde.ir/mr
عنوان جلسه: مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان