همکاری مشترک شتاب دهنده فرهنگی امید و مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۷ کد : ۳۰۸۱۴ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
در نشست مسوولان مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی استان مرکزی و نمایندگی مرکز نوآوری فرهنگی امید(شتاب دهنده امید)، به همکاری متقابل در جهت اجرای برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان استان مرکزی تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهندس میثمی، نماینده مرکز نوآوری فرهنگی امید در استان مرکزی در این نشست از آمادگی مرکز در خصوص همکاری مشترک در اجرای برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان در استان مرکزی به ویژه در فاز شتابدهی کسب و کارهای فناورانه تاکید کرد.

همچنین در این نشست مشترک بررسی همکاری های مرکز نوآوری فرهنگی امید و مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان جهاد دانشگاهی، مسوولین مرکز ضمن گزارشی از اقدامات انجام شده در این مرکز، برنامه های آتی را ارائه کردند.

گفتنی است؛ مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان جهاد دانشگاهی استان مرکزی با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی با اجرای برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان در استان مرکزی با بستر سازی جهت برانگیختن جوانان و ایده پردازان دانشگاهی و تجاری سازی ایده های نوآورانه در حال فعالیت می باشد.