در فاز نوآوری صورت گرفت؛

بررسی ایده "پوشش اسلامی ایرانی و سلامت دیجیتال" در مرکز منش جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۰ کد : ۳۰۹۰۱ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
از مجموعه رویدادهای برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان، کارگاه آموزشی هنر ارایه ایده با بررسی ۲ ایده در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ کارگاه آموزشی هنر ارایه ایده از مجموعه رویدادهای برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان در فاز نوآوری با حضور مهندس اسدی منتور و مدرس حوزه فناوری اطلاعات و سایر منتورها و ایده پردازان به صورت حضوری و مجازی با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

این کارگاه آموزشی از فاز نوآوری برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان با حضور ایده پردازان با تدریس مهندس اسدی برگزار و به سوالات ایده پردازان پاسخ داده شد.

گفتنی است؛ در پایان این کارگاه آموزشی 2 ایده پوشش اسلامی ایرانی و سلامت دیجیتال ارایه شده توسط ایده پردازان به صورت نمونه بررسی شد.