امروز؛

نشست «فتح خرمشهر و دفاع مقدس از منظر امام خمینی(ره)» برگزار می شود

۰۳ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۵ کد : ۳۱۱۶۲ اخبار عمومی تاپ خبر
ششمین نشست علمی از سلسله نشست‌های دهمین رویداد ملی طریق جاوید با موضوع «فتح خرمشهر و دفاع مقدس از منظر امام خمینی(ره)» به همت مرکز فرهنگی دانشجویی امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی دوشنبه ۳ خردادماه ۱۴۰۰ برگزار می شود.
نشست «فتح خرمشهر و دفاع مقدس از منظر امام خمینی(ره)» برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی به نقل از روابط عمومی مرکز فرهنگی دانشجویی امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی، ششمین نشست علمی از سلسله نشست‌های دهمین رویداد ملی طریق جاوید با موضوع «فتح خرمشهر و دفاع مقدس از منظر امام خمینی(ره)» به همت مرکز فرهنگی دانشجویی امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی با همکاری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی و معاونت فرهنگی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، همزمان با سالگرد آزاد سازی خرمشهر دوشنبه ۳ خرداد ماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۹ برگزار می شود.

این نشست با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمد علی رحمانی، عضو دفتر حضرت امام خمینی(ره) مسوول بسیج مستضعفین در دوران دفاع مقدس و نماینده مقام معظم رهبری در نیروی انتظامی (13878-1370)، به صورت آنلاین برگزار می شود و علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به صفحه شمس جاوید معاونت فرهنگی و هنری مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) instagram.com/shamsejavid_imam و یا از طریق پایگاه اطلاع رسانی جماران www.jamaran.news در این نشست شرکت کنند.