در جدیدترین نظرسنجی ایسپا اعلام شد؛

احتمال تغییر نظر ۳۶ درصد از مردم درباره رای دادن به یک نامزد

۰۴ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۳ کد : ۳۱۱۹۹ اخبار عمومی تاپ خبر
در یک نظرسنجی از سوی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران وابسته به جهاددانشگاهی از پاسخگویان پرسیده شد «تا چه اندازه ممکن است تصمیم خود در رای به کاندیدای مورد نظرتان را تغییر دهید؟» که ۴۱.۱ درصد گفته‌اند به هیچ وجه نظرشان را تغییر نخواهند داد.
احتمال تغییر نظر ۳۶ درصد از مردم درباره رای دادن به یک نامزد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، در یک نظرسنجی از سوی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران وابسته به جهاددانشگاهی از پاسخگویان(کسانی که گفته‌اند قطعاً یا احتمالاً در انتخابات شرکت می‌کنند یا هنوز تصمیم نگرفته‌اند) به صورت تلفنی با جامعه آماری افراد بالای ۱۸ سال پرسیده شد «تا چه اندازه ممکن است تصمیم خود در رای به کاندیدای مورد نظرتان را تغییر دهید؟» که ۴۱.۱ درصد گفته‌اند به هیچ وجه نظرشان را تغییر نخواهند داد، ۳۶ درصد ممکن است نظرشان را تغییر دهند، ۱۴.۷ درصد گفته‌اند «نمی‌دانم» و ۷.۹ درصد به این سؤال پاسخ نداده‌اند.

گفتنی است، ایسپا موج ششم نظرسنجی انتخابات ریاست جمهوری را با جامعه آماری افراد بالای ۱۸ سال کل کشور و اندازه نمونه ۱۵۶۴ از طریق مصاحبه تلفنی در تاریخ ۲۷ تا ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ اجرا کرده است.