انتخاب نامزد مورد نظر در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰

۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۱ کد : ۳۱۶۲۹ اخبار عمومی تاپ خبر
در یک نظرسنجی توسط مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ISPA) در سوالی از کسانی که گفتند در انتخابات شرکت می‌کنند، پرسیده شد: «برای انتخابات ریاست جمهوری پیش رو، نامزد مورد نظرتان برای رای دادن را انتخاب کرده‌اید یا خیر؟»
انتخاب نامزد مورد نظر در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، در یک نظرسنجی توسط مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ISPA) وابسته به جهاددانشگاهی در سوالی از کسانی که گفتند در انتخابات شرکت می‌کنند، پرسیده شد: «برای انتخابات ریاست جمهوری پیش رو، نامزد مورد نظرتان برای رای دادن را انتخاب کرده‌اید یا خیر؟»

۵۹ درصد از پاسخگویانی که در انتخابات مشارکت می‌کنند گفتند، نامزد مورد نظر را انتخاب کرده‌اند و در مقابل ۴۱ درصد هنوز نامزد مورد نظرشان را انتخاب نکرده‌اند.

شایان ذکر است ۱۸ روز قبل از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۶، نظرسنجی ایسپا نشان داد، ۴۵ درصد از مشارکت‌کنندگان در انتخابات، نامزد خود را انتخاب کرده‌اند.

ایسپا موج هشتم نظرسنجی انتخابات ریاست جمهوری را با جامعه آماری افراد بالای ۱۸ سال کل کشور از طریق مصاحبه حضوری در میادین و معابر شهرها و روستاها با اندازه نمونه ۵۱۵۹ نفر در تاریخ ۹ تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ اجرا کرده است.