به همت مرکز رشد واحد های فناور محلات و نیم ور :

دومین شماره ماهنامه الکترونیکی "باغ دیجیتال" منتشر شد.

۲۴ آبان ۱۳۹۷ | ۲۰:۲۴ کد : ۳۱۹۰ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
دومین شماره ماهنامه الکترونیکی "باغ دیجیتال" منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، واحد فناور دیجی باغ مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور جهاد دانشگاهی شهرستان محلات، شماره دوم باغ دیجیتال را منتشر کرد.

مهندس براتی معاونت مرکز رشد واحدهای فناور جهاد دانشگاهی محلات در گفت و گو با روابط عمومی بیان کرد : باغ دیجیتال نخستین مجله الکترونیکی گل و گیاه کشور است که شماره اول این مجله در مهر ماه سال جاری منتشر شد.

براتی ضمن اشاره به استقبال مخاطبان و بازخوردهای شماره اول این مجله افزود : تصمیم گرفتیم از این پس باغ دیجیتال بصورت ماهنامه منتشر شود.

وی ادامه داد : هدف از انتشار ماهنامه باغ دیجیتال این است که در کنار سایت دیجی باغ بتوانیم بخشی از خلاء ها و نیاز های موجود در بخش کشاورزی و گیاهان زینتی را مرتفع نماییم.

قابل ذکر است که در این شماره مجله، با موضوعاتی همچون بنفشه آفریقایی گیاه جهانگرد، کاشت درخت گوجه فرنگی، تولید گیاه گوشتخوار ، چهار حقیقت که گل فروش ها به شما نمی گویند و مطالب جذاب دیگر آشنا می شوید.