انعقاد تفاهم نامه همکاری جهاددانشگاهی استان مرکزی و مرکز خدمات حوزه های علمیه استان

۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۹ کد : ۳۱۹۳۳ اخبار عمومی تاپ خبر
تفاهم نامه همکاری جهاددانشگاهی استان مرکزی و رییس مرکز خدمات حوزه های علمیه استان به مدت سه سال منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ این تفاهم ‌نامه با حضور دکتر علی اصغر غفاری زاده سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی و حجت الاسلام حسن طاهری رییس مرکز خدمات حوزه های علمیه استان در راستای فراهم آوردن زمینه همکاری های سازنده و برقراری ارتباط سازمان یافته و ایجاد مشارکت و بهره گیری از توانایی های موجود به مدت سه سال منعقد شد.

از موضوعات اصلی این تفاهم نامه می توان به همکاری در عرصه سلامت(تشخیصی، درمانی، و ...)، فرهنگی، آموزشی، پژوهشی، ایجاد زیرساخت های لازم در راستای توسعه کسب و کارهای تخصصی، اشتغال و کارآفرینی و استفاده بهینه از توانمندی ها و ظرفیت های مشترک طرفین و افزایش تعاملات بین بخشی و توسعه کمی و کیفی همکاری های علمی طرفین اشاره کرد.

شایان ذکر است؛ نشست انعقاد تفاهم نامه همکاری جهاددانشگاهی استان مرکزی با مرکز خدمات حوزه های علمیه استان با حضور معاونان پژوهشی، آموزشی، پشتیبانی و مدیر حراست جهاددانشگاهی استان مرکزی در سالن جلسات پردیس جهاددانشگاهی استان برگزار شد.