از ۲۴ خردادماه؛

سلسله کارگاه های "مدیریت جامع توانمندسازی صادراتی" در استان مرکزی آغاز می شود

۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۸ کد : ۳۱۹۶۱ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
سلسله کارگاه های "مدیریت جامع توانمندسازی صادراتی" از امروز، ۲۴ خردادماه با همکاری جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
سلسله کارگاه های "مدیریت جامع توانمندسازی صادراتی" در استان مرکزی آغاز می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به همت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی و با همکاری جهاددانشگاهی استان سلسله کارگاه های "مدیریت جامع توانمندسازی صادراتی" در استان برگزار می شود.

این کارگاه های آموزشی که با تدریس امین شمس اللهی روزهای دوشنبه و چهارشنبه 24 و 26 خردادماه جاری راس ساعت 15:30برگزار می شود مطالبی در خصوص مدیریت جامع توانمندسازی صادراتی ارایه می شود.

علاقه مندان می توانند جهت شرکت در این کارگاه آموزشی به نشانیhttp:amjad.jde.ir/mr مراجعه و با انتخاب عنوان جلسه(کارگاه مدیریت توانمندسازی صادراتی) و ورود نام و نام خانوادگی و رمز 1234 شرکت نمایند.

یادآور می شود؛ به شرکت کنندگان، گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی استان مرکزی ارایه خواهد شد.