با حضور ۸۰ متقاضی؛

دوره های آموزشی "گلسازی" ویژه متقاضیان طرح ملی مشاغل خانگی در حال برگزاری است

۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۱ کد : ۳۱۹۷۳ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی، دوره های آموزشی گلسازی ویژه متقاضیان این رشته در حال برگزاری است.
دوره های آموزشی "گلسازی" ویژه متقاضیان طرح ملی مشاغل خانگی در حال برگزاری است

به  گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور خندابی مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی، گفت: در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان، دوره های آموزشی گلسازی ویژه متقاضیان این رشته در حال برگزاری است.

وی از حضور 80 نفر متقاضی در این دوره آموزشی خبر داد و افزود: متقاضیان می توانند با یادگیری این هنر با سرمایه اندک و ابزارهای اولیه در منزل ایجاد اشتغال نمایند.

غنی پور اضافه کرد: متقاضیان پس از آموزش به مرحله تولید راه پیدا کرده و سپس محصولات آنان به بازار اتصال می یابد.

غنی پور ادامه داد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.