در کارگروه آموزش و ترویج شورای فنی استان مرکزی مطرح شد؛

برگزاری دوره های آموزش تخصصی فنی توسط جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۷ کد : ۳۱۹۸۰ معاونت پژوهشی تاپ خبر
سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی از آمادگی این نهاد جهت برگزاری دوره های تخصصی فنی و گروه های شغلی زیر مجموعه سازمان ها و تشکل های فنی اعلام کرد.
برگزاری دوره های آموزش تخصصی فنی توسط جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر علی اصغر غفاری زاده سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی در کارگروه آموزش و ترویج ضوابط نظام فنی و اجرایی شورای فنی استان مرکزی که با حضور جمعی از نمایندگان شرکت آب منطقه ای مرکزی، کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان، سازمان فنی و حرفه ای استان، بسیج مهندسین اراک، آزمایشگاه فنی – مکانیک خاک، سازمان نظام مهندسی ساختمان، دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی و انجمن پیمانکاران عمرانی استان توسط جهاددانشگاهی استان در پردیس جهاددانشگاهی استان برگزار شد به ارایه گزارشی از ظرفیت های آموزشی و پژوهشی جهاددانشگاهی استان پرداخت.

وی تصریح کرد: محور فعالیت های آموزشی جهاددانشگاهی در مراکز علمی کاربردی اراک، نیم ور و ساوه و مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان متمرکز شده است.

غفاری زاده ضمن اشاره به طرح های آموزشی شاخص جهاددانشگاهی، از انعقاد تفاهم نامه و قرارداد همکاری با شرکت هپکو، شرکت نوردآلومینیوم، شرکت لجور، پالایشگاه شازند اراک، پتروشیمی، دفتر شهری و امور شوراها، دفتر روستایی و امور شوراها و ... خبر داد.

سرپرست جهاددانشگاهی استان همچنین آمادگی این نهاد را جهت برگزاری دوره های تخصصی فنی و گروه های شغلی زیرمجموعه سازمان ها و تشکل های فنی اعلام کرد.

شایان ذکر است؛ در این کارگروه مقرر شد دوره های آموزشی شرکت آب منطقه ای مرکزی، کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان، سازمان فنی و حرفه ای استان، بسیج مهندسین اراک، آزمایشگاه فنی – مکانیک خاک، سازمان نظام مهندسی ساختمان، دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی و انجمن پیمانکاران عمرانی استان توسط جهاددانشگاهی استان برگزار شود.