با حضور استان های مرکزی، اردبیل، چهارمحال و بختیاری و کرمانشاه؛

اولین کارگاه منطقه ای فاز نوآوری طرح منش جوانان برگزار می شود

۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۶ کد : ۳۲۰۱۹ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
اولین کارگاه منطقه ای فاز نوآوری طرح منش جوانان استان های مرکزی، اردبیل، چهارمحال و بختیاری و کرمانشاه برگزار می شود.
اولین کارگاه منطقه ای فاز نوآوری طرح منش جوانان برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ از مجموعه رویدادهای مرحله نوآوری برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان، کارگاه آموزشی اصول و فنون مذاکره در کسب و کار به صورت منطقه ای شامل استان های مرکزی، اردبیل، چهارمحال و بختیاری و کرمانشاه برگزار می شود.

مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی از مجموعه رویدادهای کسب و کارهای فناورانه جوانان، کارگاه آموزشی اصول و فنون مذاکره در کسب و کار را چهارشنبه، 26 خردادماه راس ساعت 1۶ با حضور کامیار عادل دکترای مدیریت کسب و کار بصورت رایگان برگزار می نماید.

علاقه مندان می توانند جهت شرکت در این کارگاه آموزشی به نشانیhttp://webinar.acecr.ac.ir مراجعه و با انتخاب عنوان جلسه(اصول و فنون مذاکره در کسب و کار) و رمز ورود ۳۳۳۸۰۸۹۰ شرکت نمایند.