توسط منش استان مرکزی؛

کارگاه آموزشی "آشنایی با بوم کسب و کار" ویژه استارتاپ ها برگزار شد

۲۹ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۲ کد : ۳۲۱۴۱ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
از مجموعه رویدادهای مرحله نوآوری برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان، کارگاه آموزشی آشنایی با بوم کسب و کار ویژه استارتاپ ها به همت مرکز منش استان مرکزی برگزار شد.
کارگاه آموزشی "آشنایی با بوم کسب و کار" ویژه استارتاپ ها برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی؛ کارگاه آموزشی "آشنایی با بوم کسب و کار" ویژه استارتاپ ها از مجموعه رویدادهای برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان در مرحله نوآوری با حضور ایده پردازان مرکز منش به صورت حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

این کارگاه آموزشی از مرحله نوآوری برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان با حضور ایده پردازان و با تدریس مهندس محمدرضا اسدی برگزار و به سوالات ایده پردازان پاسخ داده شد.

یادآور می شود؛ در پایان این کارگاه آموزشی، بوم های کسب و کار طرح های مستقر در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی مورد بررسی قرار گرفت.