با حضور مرکز منش جهاددانشگاهی استان مرکزی؛

کارگاه منطقه ای "آشنایی با اصول دیجیتال مارکتینگ در استارتاپ ها" برگزار می شود

۰۲ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۷ کد : ۳۲۳۶۹ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
کارگاه آموزشی آشنایی با اصول دیجیتال مارکتینگ در استارتاپ ها به صورت منطقه ای شامل استان های مرکزی، اردبیل، چهارمحال و بختیاری و کرمانشاه برگزار می شود.
کارگاه منطقه ای "آشنایی با اصول دیجیتال مارکتینگ در استارتاپ ها" برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ از مجموعه رویدادهای مرحله نوآوری برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان، کارگاه آموزشی "آشنایی با اصول دیجیتال مارکتینگ در استارتاپ ها" به صورت منطقه ای شامل استان های مرکزی، اردبیل، چهارمحال و بختیاری و کرمانشاه برگزار می شود.

مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی این کارگاه آموزشی را راستای آشنایی با اصول دیجیتال مارکتینگ در استارتاپ ها با حضور مصیب محبی مدیر عامل شرکت اندیشه نگار غرب به صورت منطقه ای با مشارکت استان های مرکزی،اردبیل، چهارمحال بختیاری و کرمانشاه ششم تیرماه راس ساعت ۱۴برگزار می نماید.

متقاضیان می توانند جهت شرکت در این کارگاه آموزشی به آدرس وبینار به نشانی jdkwebinar.ir/403 مراجعه نمایند.

متقاضیان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند با دبیرخانه مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک- خیابان هپکو- روبروی ساختمان مرکزی دادگستری استان مراجعه نمایند.