با بررسی نهایی طرح های سیراپ و ترابیس؛

برنامه منتورینگ در حوزه گردشگری توسط منش جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

۰۵ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۶ کد : ۳۲۴۸۰ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
از مجموعه رویدادهای فاز نوآوری برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان، برنامه منتورینگ در حوزه گردشگری در مرکز منش جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
برنامه منتورینگ در حوزه گردشگری توسط منش جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ از مجموعه رویدادهای فاز نوآوری برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان، برنامه منتورینگ در حوزه گردشگری با بررسی نهایی طرح های سیراپ و ترابیس در مرکز منش جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

برنامه منتورینگ با حضور مسلم عبدی منتور حوزه گردشگری و طرح های سیراپ و ترابیس و با رعایت پروتکل های بهداشتی در محل مرکز نوآوری و شتابدهی طرح های سیراپ جهت ورود به مرحله شتابدهی و ترابیس جهت ورود به مرحله نوآوری را با حضور تیم های ایده پرداز بررسی و به سوالات و ابهامات ایده پردازان پاسخ داد.

گفتنی است؛ مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی استان مرکزی رویداد و کارگاه آموزشی مختلفی از مجموعه رویدادهای کارآفرینی برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه  جوانان در فاز نوآوری به کارفرمایی اداره کل ورزش و جوانان استان برای جوانان ۱۸ تا ۳۵ سال علاقه‌مند و مستعد راه‌اندازی کسب و کار فناورانه را برگزار می نماید.