طی حکمی از سوی دکتر طیبی؛

رییس مرکز رشد واحدهای فناور محلات منصوب شد

۰۶ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۲ کد : ۳۲۵۵۱ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
با حکم دکتر طیبی رییس جهاددانشگاهی؛ دکتر علی اصغر غفاری زاده به سمت رییس مرکز رشد واحدهای فناور محلات منصوب شد.
رییس مرکز رشد واحدهای فناور محلات منصوب شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ طی حکمی از سوی دکتر  طیبی رییس جهاددانشگاهی، دکتر علی اصغر غفاری زاده به عنوان رییس مرکز رشد واحدهای فناور محلات منصوب شد.

در قسمتی از این حکم آمده است: نظر به شایستگی، تعهد و سوابق ارزشمند جنابعالی در جهاددانشگاهی به موجب این حکم به عنوان رییس مرکز رشد واحدهای فناور محلات منصوب می شوید. امید است با استعانت الهی و بهره گیری از تمامی ظرفیت های جهاددانشگاهی، نقش بسزایی در تجاری سازی فناوری و حمایت از واحدهای فناور داشته باشید.

گفتنی است؛ مرکز رشد واحدهای فناور محلات و نیم ور در سال 1393با اخذ مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در شهر نیم ور تأسیس شد و در اسفند ماه سال 1396 با افتتاح دفتر این مرکز در شهر محلات فعالیت خود را گسترش داد.

این مرکز ارائه دهنده خدمات و ابزارهای مطمئن به کارآفرینان، واحدهای فناور نوپا و جوان برای تبدیل نوآوری ها و دستاوردهای تحقیقاتی‌ به محصولات دارای توجیه اقتصادی در زمینه های مختلف می ‌باشد.