با محوریت سلامت، فناوری اطلاعات و صنایع خلاق فرهنگی؛

اولین رویداد استارتاپی کسب و کارهای فناورانه جوانان در استان مرکزی برگزار می شود

۰۶ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۶ کد : ۳۲۵۵۴ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ اولین رویداد استارتاپی کسب و کارهای فناورانه جوانان مرکز نوآوری و شتابدهی استان مرکزی از مجموعه رویدادهای برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان برگزار می شود.

اولین رویداد استارتاپی ۱۴۰۰ شامل جشنواره ایده‌ پردازی، ارزیابی و پذیرش تیم‌ های نوآور با محوریت سلامت، فناوری اطلاعات و صنایع خلاق فرهنگی، سه شنبه هشتم تیرماه توسط منش استان مرکزی برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند جهت شرکت و ارسال ایده های خود تا هفتم تیرماه جاری به لینک ثبت نام رویداد استارتاپی 1400 به نشانیhttp://Manesh.acecr.ac.ir/fa مراجعه نمایند.

متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی دبیرخانه مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی واقع در اراک-خیابان هپکو–روبروی ساختمان مرکزی دادگستری استان مرکزی مراجعه و یا با شماره 33679882 تماس حاصل نمایند.