انعقاد تفاهم نامه همکاری با پیشران رشته انیمیشن سازی در محلات

۰۶ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۱ کد : ۳۲۵۵۷ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
تفاهم نامه همکاری با پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در رشته انیمیشن در شهرستان محلات منعقد شد.
انعقاد تفاهم نامه همکاری با پیشران رشته انیمیشن سازی در محلات

به  گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور خندابی مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در نشست با  پیشران انیمیشن که در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی صورت گرفت، اظهارکرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از جمله طرح های حمایتی حوزه اشتغال محسوب می گردد که با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی به عنوان نهاد توسعه ای در حال اجراست.

وی افزود: کسب و کارهای خانگی در قالب یک طرح کسب و کار به شمار می آیند که در واحد مسکونی شکل گرفته و انجام پذیرند که در نهایت منجر به تولید کالای قابل عرضه به بازار می شود.

همچنین در ادامه این نشست؛ تفاهم نامه همکاری با پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در رشته انیمیشن منعقد شد.

گفتنی است؛ انیمیشن سازی یکی از رشته‌ های مشاغل خانگی در استان مرکزی است که می تواند زمینه اشتغال خانگی درآمدزا را فراهم نماید.