در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی صورت گرفت؛

برپایی کارگاه آموزشی تولید گیاهان دارویی و میوه خشک در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۶ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۹ کد : ۳۲۵۵۹ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی؛ کارگاه آموزشی تولید گیاهان دارویی و میوه خشک در جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
برپایی کارگاه آموزشی تولید گیاهان دارویی و میوه خشک در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور خندابی مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی گفت: کارگاه آموزشی با حضور پروین فراهانی پیشران تولید کننده گیاهان دارویی و میوه خشک در شهرستان اراک و جمعی از متقاضیان طرح در سالن آمفی تئاتر جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

وی افزود: این طرح با استفاده از ظرفیت های کارآفرینان و پیشرانان موفق، آموزش متقاضیان و ایجاد شبکه های فروش و اتصال به بازار می تواند در رشد اقتصادی، ایجاد شغل و تولید ملی از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.

غنی پور خاطرنشان کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.