در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی صورت گرفت؛

انعقاد تفاهم نامه همکاری با پیشران سازنده کلیپ و فیلم کوتاه در محلات

۰۷ تیر ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۴ کد : ۳۲۶۳۶ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
انعقاد تفاهم نامه همکاری با پیشران سازنده کلیپ و فیلم کوتاه در محلات

به  گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور خندابی مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در نشست با پیشران سازنده کلیپ و فیلم کوتاه، گفت: هدف از اجرای این طرح توسعه مشاغل خانگی، توانمندسازی متقاضیان، پایدارسازی کسب و کار و ایجاد اشتغال و استفاده از پتانسیل های موجود در زمینه می باشد.

وی افزود: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از جمله طرح های حمایتی حوزه اشتغال محسوب می گردد که با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی به عنوان نهاد توسعه ای در حال اجرا می باشد.

در ادامه این نشست؛ تفاهم نامه همکاری با پیشران سازنده کلیپ و فیلم کوتاه در شهرستان محلات در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی منعقد شد.