نشست هم‌ اندیشی سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی با کارکنان

۱۴ تیر ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۰ کد : ۳۲۹۵۸ اخبار عمومی تاپ خبر
دومین نشست هم‌اندیشی سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی با کارکنان این نهاد در سالن جلسات جهاددانشگاهی برگزار شد.
نشست هم‌ اندیشی سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی با کارکنان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، دکتر علی اصغر غفاری زاده سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی در نشستی صمیمی با پرسنل این نهاد، به استماع مسایل و مشکلات کارکنان پرداخت.

وی در سخنانی هدف از برگزاری این مراسم را آشنایی بیشتر کارکنان با عملکرد جهاددانشگاهی و ارایه نظرات، پیشنهادات، انتقادات و راهکارهای لازم و سازنده جهت اداره بهتر امور عنوان کرد.

غفاری زاده در ادامه با تاکید بر تعامل کارکنان جهاددانشگاهی؛ اظهارامیدواری کرد با افزایش الفت و صمیمت بین کارکنان بیش از پیش به اهداف جهاددانشگاهی نزدیک شویم.

این مقام مسوول به وجود نیروهای توانمند و جوان و بهره مندی از ظرفیت های جهاددانشگاهی تاکید کرد و افزود: به منظور اطلاع رسانی بیشتر کارکنان جهاددانشگاهی از اهداف و برنامه های در دست اقدام، سعی شده است تا برگزاری اینگونه جلسات بصورت منظم و ماهیانه برگزار و نتایج اقدامات انجام شده در معاونت های مختلف بصورت شفاف ارایه گردد.

شایان ذکر است؛ در این نشست صمیمی، کارکنان جهاددانشگاهی استان به بیان مسایل و مشکلات خود پرداختند.