در رشته سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی انجام شد؛

تفاهم نامه همکاری با پیشران طرح ملی مشاغل خانگی در اراک منعقد شد

۱۵ تیر ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۰ کد : ۳۲۹۹۰ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
تفاهم نامه همکاری با پیشران طرح توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در بخش تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی در شهرستان اراک منعقد شد.
تفاهم نامه همکاری با پیشران طرح ملی مشاغل خانگی در اراک منعقد شد

به  گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در نشست با پیشران رشته تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی، گفت: کسب و کارهای خانگی در قالب یک طرح کسب و کار به شمار می آیند که در نهایت منجر به تولید کالای قابل عرضه به بازار می شود.

وی افزود: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از جمله طرح های حمایتی حوزه اشتغال می باشد که با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی به عنوان نهاد توسعه ای در حال اجراست.

در پایان این نشست، تفاهم نامه همکاری با پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در رشته تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی در شهرستان اراک منعقد شد.