جذب نیرو در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۱۹ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۳ کد : ۳۳۱۳۳ اخبار عمومی تاپ خبر
جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان فراخوان دعوت به همکاری منتشر کرد.
جذب نیرو در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش  روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، معاونت پشتیبانی این واحد، به منظور جذب نیروی انسانی امریه و قرارداد پاره وقت، فراخوان همکاری منتشر کرد.

نیروی انسانی مورد نیاز این واحد کارشناسی، کارشناسی ارشد روابط عمومی یا علوم ارتباطات، کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی، کارشناسی ارشد مهندسی صنایع گرایش بهره وری، کارشناسی ارشد، دکتری برق گرایش الکترونیک-کنترل، کارشناسی ارشد، دکتری مهندسی شیمی گرایش پلیمر و کارشناسی ارشد کامپیوتر گرایش فنآوری اطلاعات و ارتباطات است.

علاقه مندان و افراد جویای کار می توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر همه روزه به جزء ایام تعطیل و پنج شنبه ها از ساعت 8:30 تا 12:30 با شماره 33912804-031 امور اداری جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، تماس حاصل نمایند.