در راستای طرح ملی مشاغل خانگی صورت گرفت؛

برگزاری چهارمین دوره مشاوره و ارزیابی مد و لباس در استان مرکزی

۲۷ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۲ کد : ۳۳۵۳۶ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
برگزاری چهارمین دوره مشاوره و ارزیابی مد و لباس در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی، گفت: دوره های  مشاوره‌ و ارزیابی مد و لباس در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی با حضور جمعی از متقاضیان پوشاک که در دوره قبل موفق به حضور در این دوره های آموزشی نشده بودند برگزار شد.

وی افزود: به منظور بهره مندی متقاضیانی که در دوره قبل موفق به حضور در دوره های مشاوره عمومی  نشده بودند، چهارمین دوره مشاوره و ارزیابی در بخش پوشاک با حضور کارشناس طراحی مد و لباس ویژه متقاضیان این طرح ملی در جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

غنی پور یادآور شد: طرح ملی مشاغل خانگی با استفاده از ظرفیت های کارآفرینان و پیشرانان موفق، آموزش متقاضیان و ایجاد شبکه های فروش و اتصال به بازار، می تواند در رشد اقتصادی ، ایجاد اشتغال و تولید ملی، از اهمیت بالایی برخوردار باشد.

گفتنی است؛ طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.