انعقاد تفاهم نامه همکاری با پیشران رشته صنایع دستی در طرح ملی مشاغل خانگی استان مرکزی

۲۸ تیر ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۸ کد : ۳۳۶۰۹ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
تفاهم نامه همکاری با پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی استان مرکزی در رشته صنایع دستی(گیوه بافی) در شهرستان اراک منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در نشست با پیشران رشته صنایع دستی که در راستای طرح ملی مشاغل خانگی صورت گرفت، گفت: از اهداف این تفاهم نامه توسعه کسب و کار خانگی در این رشته می باشد که در نهایت منجر به تولید کالای قابل عرضه به بازار می شود.

وی افزود: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از جمله طرح های حمایتی حوزه اشتغال می باشد که با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی به عنوان نهاد توسعه ای در حال اجراست.

در پایان این نشست، تفاهم نامه همکاری با پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در رشته صنایع دستی(گیوه بافی) در شهرستان اراک منعقد شد.