با حضور تیم های ایده پرداز؛

کارگاه آموزشی "هنر ارائه ایده" توسط مرکز منش جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

۲۸ تیر ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۸ کد : ۳۳۶۳۵ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
از مجموعه رویدادهای برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان، کارگاه آموزشی هنر ارائه ایده به همت مرکز منش جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
کارگاه آموزشی "هنر ارائه ایده" توسط مرکز منش جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ از مجموعه رویدادهای کسب و کارهای فناورانه جوانان، کارگاه آموزشی هنر ارائه ایده با حضور تیم های ایده پرداز توسط مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

این کارگاه آموزشی با حضور مهندس شهریار موبدی مدیر عامل شرکت دانش بنیان گسترش صنعت خاورمیانه و جمعی از علاقه مندان با ارایه مطالبی در خصوص هنر ارایه ایده در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار و در پایان به سوالات حاضران پاسخ داده شد.

گفتنی است؛ مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان جهاد دانشگاهی استان مرکزی با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان با اجرای برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان در استان با بسترسازی جهت برانگیختن جوانان و ایده پردازان دانشگاهی و تجاری سازی ایده های نوآورانه در حال فعالیت است.