بازدید از کارگاه خانگی تولید وسائل سیسمونی نوزاد در طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی

۲۹ تیر ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۱ کد : ۳۳۶۷۸ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی، مدیر اجرایی این طرح ملی از کارگاه خانگی تولید وسائل سیسمونی نوزاد در شهر اراک بازدید به عمل آورد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی، از یک کارگاه خانگی تولید وسائل سیسمونی نوزاد در شهرستان اراک بازدید به عمل آورد.

وی در حاشیه این بازدید از روند اجرایی طرح به ویژه شناسایی مزیت های مشاغل خانگی استان، آموزش و توانمندسازی و بازارهای پیش بینی شده برای متقاضیان، توضیحاتی ارایه کرد.

غنی پور خاطرنشان کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.