در راستای طرح ملی مشاغل خانگی صورت گرفت؛

انعقاد تفاهم نامه همکاری با پیشران تولیدکننده پوشاک زمستانی در اراک

۰۳ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۱ کد : ۳۳۷۹۲ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
تفاهم نامه همکاری با پیشران تولیدکننده پوشاک زمستانی در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی منعقد شد.
انعقاد تفاهم نامه همکاری با پیشران تولیدکننده پوشاک زمستانی در اراک

به  گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور مدیراجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در نشست با پیشران رشته تولید پوشاک زمستانی، گفت: کسب و کارهای خانگی در قالب یک طرح کسب و کار به شمار می آیند که در واحد مسکونی شکل گرفته و انجام می پذیرند که در نهایت منجر به تولید کالای قابل عرضه به بازار می شود.

وی افزود: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجاست.

گفتنی است؛ در پایان این نشست تفاهم نامه همکاری با پیشران تولیدکننده پوشاک زمستانی در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی در استان منعقد شد.