انتصاب مسئول راه اندازی "مرکز خدمات تخصصی انار" جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۹ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۸ کد : ۳۴۰۱۷ معاونت پژوهشی تاپ خبر
طی حکمی از سوی سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی، مسئول راه اندازی مرکز خدمات تخصصی انار ساوه منصوب شد.
انتصاب مسئول راه اندازی "مرکز خدمات تخصصی انار" جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ طی حکمی از سوی دکتر علی اصغر غفاری زاده سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی، محسن مرادی معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی استان به سمت مسئول راه اندازی مرکز خدمات تخصصی انار ساوه منصوب شد.

در قسمتی از این حکم آمده است:

با عنایت به مزیت رقابتی موجود در شهرستان ساوه در حوزه انار، جنابعالی با حفظ سمت به عنوان "مسئول راه اندازی مرکز خدمات تخصصی انار جهاددانشگاهی استان مرکزی" منصوب می گردید.

انتظار می رود با استفاده از همه توانمندی ها و ظرفیت های واحد و استفاده از نیروی انسانی متخصص و همچنین تعامل و همکاری سازنده با مسئولان ارشد شهرستان در انجام وظایف محوله موفق و سربلند باشید. توفیقات روز افزون الهی را برای شما از خداوند منان مسئلت دارم.