همکاری پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان مرکزی با دفتر تسهیلگری اراک

۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۵ کد : ۳۴۰۷۶ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
پیشران فرش طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی آمادگی خود را نسبت به همکاری در رشته فرش با دفتر تسهیلگری اراک اعلام کرد.
همکاری پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان مرکزی با دفتر تسهیلگری اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، علی رنجبر پیشران فرش طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی ضمن نشست با محسن خدیمی مدیر دفتر تسهیلگری و توسعه محلی شهر ارک آمادگی خود را نسبت به همکاری در رشته فرش اعلام کرد

وی پس از بازدید از دفتر تسهیلگری جهاددانشگاهی اراک ضمن ارائه مشاوره به بافندگان فرش، آمادگی خود را نسبت به تامین مواد اولیه و همچنین آموزش های تخصصی در زمینه بافت فرش به صورت علمی به متقاضیان اعلام کرد.

شایان ذکر است؛ طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاد دانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.