آیین گرامیداشت سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی در مرکز درمان ناباورری جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۶ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۴ کد : ۳۴۵۲۴ معاونت پژوهشی تاپ خبر
به همت روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ جشن ۴۱ سالگی جهاددانشگاهی در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی استان مرکزی ظهر امروز16 مرداد در جمع کادر درمانی مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان ضمن تبریک سالروز تاسیس جهاددانشگاهی، گفت: امید است با دستیابی به اهداف جهاددانشگاهی شاهد رشد، پیشرفت و ارتقاء این نهاد مقدس باشیم.

وی مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی را موتور حرکت و یکی از مهمترین منابع درآمدی جهاددانشگاهی عنوان کرد و افزود: در سایه همدلی، همکاری و تلاش و روحیه جهادی به مشکلات فائق آییم.

محمد طالبی مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی نیز با تبریک چهل و یکیمین سالروز تشکیل جهاددانشگاهی، اظهارکرد: این مرکز درمان هم اکنون با داشتن نیروهای متخصص و تجهیزات پیشرفته در حال خدمات رسانی به متقاضیان استان های مجاور است.

گفتنی است؛ فعالیت مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی از سال 89 آغاز شده است.